Let op! Geld lenen kost geld

Actievoorwaarden Holland Visa Card

Deze actie loopt vanaf 12 december 2018

Uw Holland Visa Card is het eerste jaar gratis. Dit betekent dat u het eerste jaar geen kaartbijdrage betaalt. Na het eerste jaar betaalt u een maandelijkse kaartbijdrage van € 3,-. Een eventuele Holland Visa Card voor uw partner (partnerkaart) is het eerste jaar ook gratis. Daarna betaalt u hiervoor een maandelijkse kaartbijdrage van € 1,-.

U kunt slechts éénmaal gebruik maken van deze introductieaanbieding. Als u uw Holland Visa Card opzegt en vervolgens binnen 12 maanden een nieuwe Holland Visa Card aanvraagt, dan komt u niet opnieuw in aanmerking voor deze actie. Dit eenmalige introductieaanbod geldt ook voor de partnerkaart.

Het aanvragen van een Holland Visa Card is alleen mogelijk als u in Nederland woont, ouder bent dan 18 jaar en een vast inkomen hebt.
Of u in aanmerking komt voor de door u aangevraagde Holland Visa Card is, onder andere, afhankelijk van uw financiële situatie. Toetsing bij Bureau Krediet Registratie (BKR) maakt onderdeel uit van het beoordelingsproces.

Deze actie geldt niet als u in het bezit bent, of in de afgelopen 12 maanden in het bezit bent geweest, van een Holland Visa Card.
Qander Consumer Finance B.V. behoudt zich het recht voor deze actie te allen tijde te beëindigen en/of de actievoorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Hiervoor is geen aankondiging vereist.

Deze actie is uitgeschreven door Qander Consumer Finance B.V., Larenweg 78-86, 5234 KC in ’s-Hertogenbosch. Hebt u vragen en/of opmerkingen over deze actie, neem dan contact op met Qander Consumer Finance B.V., Postbus 3369, 5203 DJ, ’s-Hertogenbosch.