Let op! Geld lenen kost geld
 • Je ontvangt binnen 10 minuten de uitslag van de aanvraag

  Je ontvangt direct de offerte. Je kunt deze uitprinten en op je gemak nalezen. Het is een offerte, dus je zit nergens aan vast.

 • Lever de getekende offerte en gevraagde documenten digitaal aan

  Spreekt de offerte je aan? Dan kun je de offerte ondertekenen met een iDEAL transactie van € 0,01 en de gevraagde documenten digitaal aanleveren via je persoonlijke upload-pagina. Je ontvangt een automatische e-mail met daarin een link naar je persoonlijke pagina.

 • Qander beoordeelt je Holland Visa Card aanvraag definitief

  Aan de hand van je aanvraag en de aangeleverde documenten beoordeelt Qander je aanvraag nogmaals op basis van haar beoordelingscriteria. We kijken onder andere of je voldoet aan alle voorwaarden voor verantwoord lenen.

 • Qander stuurt de creditcard naar je toe

  Je ontvangt je eigen Holland Visa Card, na definitieve goedkeuring, binnen 5 werkdagen in de brievenbus. Uit veiligheidsoverwegingen sturen wij jouw creditcard geblokkeerd toe en de pincode in een aparte envelop.

Holland Visa Card Gewoon grenzeloos...

Holland Visa kaartafbeelding

Wij hebben je gegevens ontvangen en nemen je aanvraag direct in behandeling. Binnen 10 minuten ontvang je een e-mail op met de uitslag van onze beoordeling.

Qander & Visa: ideale partners

Al vele jaren werken Qander en Visa succesvol samen om de meest complete creditcards te ontwikkelen. Dankzij het wereldwijde Visa-netwerk betaal jij je aankopen op echt élk uur van de dag 100% veilig, waar je ook bent.

Holland Visa Card activeren

De nieuwe Holland Visa Card die je per post hebt ontvangen, is om veiligheidsredenen nog niet direct te gebruiken. Je kunt je nieuwe creditcard zelf online activeren via Mijn Qander. Hier kun je je transacties bekijken, persoonsgegevens wijzigen of je rekeningoverzichten downloaden.

Heb je vragen?

Heb je vragen? Onze medewerkers van de klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag voor je klaar. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of post. Of kijk alvast bij de meest voorkomende vragen in de rubriek Vraag & antwoord.