Let op! Geld lenen kost geld

Disclaimer Holland Visa Card

De Holland Visa Card wordt uitgegeven door Qander. Qander is een handelsnaam van Qander Consumer Finance BV, K.v.K. ’s-Hertogenbosch 16082749.

Algemeen

Qander Consumer Finance BV (Kamer van Koophandel nummer 16082749), hierna te noemen Qander, verleent u hierbij toegang tot www.hollandvisa.nl en nodigt u uit onze producten te kopen. We behouden ons het recht voor op elk gewenst moment de inhoud van onze website aan te passen of onderdelen te verwijderen. Hierover hoeven we u niet te informeren.

Beperkte aansprakelijkheid

We doen wat we kunnen om de inhoud van www.hollandvisa.nl actueel te houden en aan te vullen. Toch kan de inhoud van onze website onvolledig of onjuist zijn. Er kunnen op onze website ook programmeer- en typefouten gemaakt zijn in prijzen en andere informatie over onze producten. U kunt op basis van dit soort fouten geen claim bij ons indienen. 

Auteursrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten liggen bij Qander. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van onze materialen is niet toegestaan zonder onze schriftelijke toestemming. Uitzonderingen zijn regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht) of als dit bij specifieke materialen anders is aangegeven. 

Holland Visa online aanvragen

Voldoet Holland Visa helemaal aan jouw wensen? Past onze meest geaccepteerde creditcard perfect bij je financiële situatie? Vraag dan hier jouw persoonlijke kaart online aan en geniet binnenkort van grenzeloos betaalgemak.

Qander & Visa: ideale partners

Al vele jaren werken Qander en Visa succesvol samen om de meest complete creditcards te ontwikkelen. Dankzij het wereldwijde Visa-netwerk betaal jij je aankopen op echt élk uur van de dag 100% veilig, waar je ook bent.

Heb je vragen?

Heb je vragen? Onze medewerkers van de klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag voor je klaar. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of post. Of kijk alvast bij de meest voorkomende vragen in de rubriek Vraag & antwoord.