Let op! Geld lenen kost geld

Qander & Visa

De Holland Visa Card wordt uitgegeven door Qander Consumer Finance B.V. – kortweg Qander. Daarbij maakt Qander volop gebruik van de betaalexpertise en het wereldwijde netwerk van Visa. Al vele jaren werken Qander en Visa succesvol samen om de beste en meest complete creditcards te ontwikkelen. Het overtuigende resultaat is de Holland Visa Card. De kaart waarmee je je aankopen 100% veilig betaalt op echt élk uur van de dag, waar je ook bent. 

Qander

We bieden al meer dan 20 jaar financiële producten en diensten, waardoor veel mensen denken dat we een bank zijn. Maar Qander is geen bank. We zijn een organisatie met ongeveer 150 medewerkers. Allemaal betrokken mensen die werken met oog voor elkaar én voor jou als klant.

Onze creditcard is een financieel product met een kredietlimiet. Het is belangrijk dat je verstandig leent én dat alles keurig volgens alle regels verloopt. We staan dan ook ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten, we hebben een vergunning van De Nederlandsche Bank en we werken volgens de gedragscode, richtlijnen en normen van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland.

Visa

Overal waar je het logo van Visa ziet, wordt de Holland Visa Card geaccepteerd. Je kunt ermee terecht in meer dan 200 landen en regio's, op meer dan 38 miljoen plaatsen en bij 2 miljoen geldautomaten. Daarmee heb je een veilig, snel en gebruiksvriendelijk alternatief in handen om mee te betalen of om geld mee op te nemen.

Wil je meer weten over Visa? Ga dan naar www.visa.nl.

Holland Visa online aanvragen

Voldoet Holland Visa helemaal aan jouw wensen? Past onze meest geaccepteerde creditcard perfect bij je financiële situatie? Vraag dan hier jouw persoonlijke kaart online aan en geniet binnenkort van grenzeloos betaalgemak.

Qander & Visa: ideale partners

Al vele jaren werken Qander en Visa succesvol samen om de meest complete creditcards te ontwikkelen. Dankzij het wereldwijde Visa-netwerk betaal jij je aankopen op echt élk uur van de dag 100% veilig, waar je ook bent.

Heb je vragen?

Heb je vragen? Onze medewerkers van de klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag voor je klaar. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of post. Of kijk alvast bij de meest voorkomende vragen in de rubriek Vraag & antwoord.