Let op! Geld lenen kost geld

Holland Visa Card Gewoon grenzeloos...

Holland Visa kaartafbeelding
  • Voor slechts € 19,95 per jaar de meest geaccepteerde creditcard ter wereld.
  • 24/7 inzicht in je uitgaven en je bestedingsruimte.
  • Al je aankopen wereldwijd 90 dagen verzekerd.

Je favoriete reisgenoot, onderweg en op vakantie

Wil je een leuk hotelletje boeken? Een auto huren? Met de Holland Visa Card neem je altijd een kwalitatief stukje thuis mee, waar je ook naartoe gaat. Visa is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld en het perfecte betaalmiddel bij meer dan 38 miljoen (web)shops. Ook voor een geldopname kun je wereldwijd terecht bij 2 miljoen geldautomaten, die je herkent aan het Visa-logo.

Veilig winkelen

Veilig (online) betalen

Je favoriete spullen kopen online? Dat doe je met Holland Visa, want betalingen zijn altijd veilig: tijdens de transactie én nog lang erna.

Verified by Visa

Holland Visa verzekert je van de extra Verified by Visa-garantie. Verified by Visa is een extra beveiligingsmaatregel voor uw betalingen via internet. Lees hier hoe het werkt.

Aankoopverzekering

Ook na je aankoop is veiligheid belangrijk. Vrijwel al je aanwinsten zijn gedurende 90 dagen in de meest voorkomende gevallen gratis verzekerd voor verlies, diefstal of beschadiging. Alle voorwaarden vind je hier.

Zélf bepalen hoe je terugbetaalt

Je bepaalt zélf hoe je de uitgaven terugbetaalt die je doet met je Holland Visa Card. De standaard betaalwijze is dat je de uitgaven elke maand in één keer volledig terugbetaalt. Hiervoor betaal je geen rente. Je kunt de betaalwijze later ook wijzigen naar betalen in termijnen. Je hebt hierin twee opties:

  1. Vast maandbedrag. Dit bedrag is altijd gelijk aan of hoger dan het minimale maandbedrag. Je betaalt rente.
  2. Minimaal maandbedrag. Dit is maandelijks 2% van het openstaande saldo met een minimum van € 25,-. Je betaalt rente.

Aan jou de keuze. Je kunt altijd (extra) boetevrij aflossen.

Betalen inzicht
Online inzicht

Online update van je betalingen en transacties

Een up-to-date stand van zaken van je financiële situatie? Dat is met Holland Visa in één oogopslag duidelijk. Log in op Mijn Qander en bekijk 24/7 al je transacties, je uitstaande saldo én beheer zelf je rekening. Allemaal vanuit je luie stoel, thuis of in het buitenland.

Extra zekerheid met de Juridische Helpdesk

Ruzie met de buren? Een meningsverschil met je werkgever? Liever niet natuurlijk. Maar met professioneel juridisch advies weet je hoe dan ook exact waar je aan toe bent. Het Juridische Helpdesk-abonnement garandeert je die hulp voor slechts 1,99 euro per maand. De service is geldig voor het hele gezin. Vraag ‘m aan op het nummer 073 - 646 25 30.

Extra zekerheid

Holland Visa online aanvragen

Voldoet Holland Visa helemaal aan jouw wensen? Past onze meest geaccepteerde creditcard perfect bij je financiële situatie? Vraag dan hier jouw persoonlijke kaart online aan en geniet binnenkort van grenzeloos betaalgemak.

Qander & Visa: ideale partners

Al vele jaren werken Qander en Visa succesvol samen om de meest complete creditcards te ontwikkelen. Dankzij het wereldwijde Visa-netwerk betaal jij je aankopen op echt élk uur van de dag 100% veilig, waar je ook bent.

Heb je vragen?

Heb je vragen? Onze medewerkers van de klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag voor je klaar. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of post. Of kijk alvast bij de meest voorkomende vragen in de rubriek Vraag & antwoord.