Let op! Geld lenen kost geld

Holland Visa Card Gewoon grenzeloos...

Holland Visa kaartafbeelding

Vanaf 2 december 2019 is het niet meer mogelijk om een Holland Visa Card aan te vragen die wordt uitgegeven door Qander Consumer Finance B.V.

 

Je favoriete reisgenoot, onderweg en op vakantie

Wil je een leuk hotelletje boeken? Een auto huren? Met de Holland Visa Card neem je altijd een kwalitatief stukje thuis mee, waar je ook naartoe gaat. Visa is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld en het perfecte betaalmiddel bij meer dan 38 miljoen (web)shops. Ook voor een geldopname kun je wereldwijd terecht bij 2 miljoen geldautomaten, die je herkent aan het Visa-logo.

Veilig winkelen

Veilig (online) betalen

Je favoriete spullen kopen online? Dat doe je met Holland Visa, want betalingen zijn altijd veilig: tijdens de transactie én nog lang erna.

Visa Secure

Holland Visa verzekert je van de extra Visa Secure-garantie. Visa Secure is een extra beveiligingsmaatregel voor uw betalingen via internet. Lees hier hoe het werkt.

Aankoopverzekering

Ook na je aankoop is veiligheid belangrijk. Vrijwel al je aanwinsten zijn gedurende 180 dagen in de meest voorkomende gevallen gratis verzekerd voor verlies, diefstal of beschadiging. Alle voorwaarden vind je hier.

Zélf bepalen hoe je terugbetaalt

Je bepaalt zelf hoe je de uitgaven terugbetaalt die je doet met je Holland Visa Card. De standaard betaalwijze is dat je de uitgaven elke maand in één keer volledig terugbetaalt. Hiervoor betaal je geen rente. U kunt hier de Holland Visa Card zonder kredietfaciliteit aanvragen.

Wilt u terugbetalen in termijnen?

U kunt ook kiezen voor terugbetalen in termijnen. U kunt alleen telefonisch een Holland Visa Card met kredietfaciliteit aanvragen. Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers op 073 - 646 2525. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 tot 17.30 uur. 

Betalen inzicht
Online inzicht

Online update van je betalingen en transacties

Een up-to-date stand van zaken van je financiële situatie? Dat is met Holland Visa in één oogopslag duidelijk. Log in op Mijn Qander en bekijk 24/7 al je transacties, je uitstaande saldo én beheer zelf je rekening. Allemaal vanuit je luie stoel, thuis of in het buitenland.

Extra zekerheid met de Juridische Helpdesk

Ruzie met de buren? Een meningsverschil met je werkgever? Liever niet natuurlijk. Maar met professioneel juridisch advies weet je hoe dan ook exact waar je aan toe bent. Het Juridische Helpdesk-abonnement garandeert je die hulp voor slechts 1,99 euro per maand. De service is geldig voor het hele gezin. Vraag ‘m aan op het nummer 073 - 646 25 30.

Extra zekerheid

Holland Visa Card activeren

De nieuwe Holland Visa Card die je per post hebt ontvangen, is om veiligheidsredenen nog niet direct te gebruiken. Je kunt je nieuwe creditcard zelf online activeren via Mijn Qander. Hier kun je je transacties bekijken, persoonsgegevens wijzigen of je rekeningoverzichten downloaden.

Qander & Visa: ideale partners

Al vele jaren werken Qander en Visa succesvol samen om de meest complete creditcards te ontwikkelen. Dankzij het wereldwijde Visa-netwerk betaal jij je aankopen op echt élk uur van de dag 100% veilig, waar je ook bent.

Heb je vragen?

Heb je vragen? Onze medewerkers van de klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag voor je klaar. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of post. Of kijk alvast bij de meest voorkomende vragen in de rubriek Vraag & antwoord.